Ik streef ernaar dat de honden zoveel mogelijk buiten zijn. Uiteraard is dit afhankelijk van het weer, en hoeveel en wat voor soort honden er op dat moment zijn. Afhankelijk van ras en geslacht , het verhaal van het baasje en mijn eigen inschatting van de hond maak ik groepjes die samen op onze omheinde speelplek kunnen spelen. Als u dat prettig vindt wordt uw hond gewassen op de dag van ophalen.

HR honden (high risk) en niet gecastreerde reuen kan ik helaas niet plaatsen. Ook loopse teven en honden die niet in een wisselende groep kunnen plaats ik niet!

Gezien het feit dat de meeste mensen het prettig vinden dat hun hond zijn eigen voer blijft krijgen tijdens het verblijf, werk ik met het systeem dat de eigen brokken meegegeven worden bij het verblijf , geen diepvriesvoer of blikvoer (ivm de hygiene).  Zo krijgt iedere hond zijn eigen vertrouwde voer en de aangegeven hoeveelheid.
Iedere hond die bij mij in de opvang is heeft een eigen kennel, zodat ze hun eigen voer kunnen eten en rustig kunnen uitrusten van het buitenspelen.
De kennels zijn  niet verwarmd. Ik adviseer kleine honden en honden die weinig vacht hebben in de wintermaanden (november t/m februari) niet te brengen als het vriest.

Pups vanaf 6/7 maanden kunnen (afhankelijk van de zindelijkheid) hier verblijven. 

Openingstijden: We zijn  maandag tm vrijdag geopend van 9.00 tot 19.00, het weekend en feestdagen van 10.00 tot 19.00.
Dagopvang: Naast meerdaagse opvang is het ook mogelijk om uw hond ‘s ochtends te brengen en ’s avonds op te halen, bv als u moet werken of een dagje uit gaat.
Halen en brengen uitsluitend op afspraak.
Daarnaast is er de mogelijkheid uw hond gewassen op te halen in de maanden april tm september. zie prijzen.
Info en reserveren kan telefonisch.

Tel: 06-41127741.