Ik streef ernaar dat de honden zoveel mogelijk buiten zijn.

Uiteraard is dit afhankelijk van het weer, en hoeveel en wat voor soort honden er op dat moment zijn. Afhankelijk van ras en geslacht en het verhaal van het baasje maak ik groepjes die samen op onze omheinde speelplek kunnen spelen.

HR honden (high risk) en niet gecastreerde reuen kan ik helaas niet plaatsen.

Iedere hond die bij mij in de opvang is heeft een eigen kennel. Afmeting binnenkennel voor een grote hond is 2.35m x 1.45m plus buitenkennel van 3.05m x 1.45m. Afmeting binnenkennel voor middenmaat of kleine hond is 1.80m x 1.45m.

Gezien het feit dat de meeste mensen het prettig vinden dat hun hond zijn eigen voer blijft krijgen tijdens het verblijf, werk ik met het systeem dat de eigen brokken meegegeven worden bij het verblijf , geen diepvriesvoer of blikvoer (ivm de hygiene).  Zo krijgt iedere hond zijn eigen vertrouwde voer en de aangegeven hoeveelheid.

Pups vanaf 6/7 maanden kunnen (afhankelijk van de zindelijkheid) hier verblijven. Jongere hondjes in overleg, en NIET in de zomervakantie.

Dagopvang: Naast meerdaagse opvang is het ook mogelijk om uw hond ‘s ochtends te brengen en ’s avonds op te halen, bv als u moet werken of een dagje uit gaat.

De kennels zijn  niet verwarmd. Ik adviseer kleine honden en honden die weinig vacht hebben in de wintermaanden (november t/m februari) niet te brengen als het vriest.

LOOPSE TEEFJES KAN IK HELAAS NIET PLAATSEN!

Openingstijden: We zijn iedere dag geopend van 8.00 tot 21.00, ook op zon- en feestdagen.

Halen en brengen uitsluitend op afspraak.

Info en reserveren kan telefonisch.

Tel: 06-41127741.