Voorwaarden

Hieronder volgen onze algemene voorwaarden:


Inentingen


De hond dient ingeënt te zijn tegen hondenziekte, Parvo en Ziekte van Weil en Kennelhoest:
De geldigheidsdatum van de verplichte vaccinaties mag tijdens het verblijf van uw hond niet verlopen
U dient een geldig inentingsbewijs (vaccinatieboekje of dierenpaspoort) mee te nemen.
Een hond die niet aan bovenstaande voorwaarden voldoet, kan voor een verblijf in ons pension geweigerd worden. U heeft dan geen recht op teruggave van het reserveringsgeld

Vachtverzorging


De eigenaar van de hond is verplicht zijn huisdier met een goed verzorgde vacht (ontklit en vrij van vlooien) bij ons te brengen.

LOOPSE TEEFJES KUNNEN WIJ HELAAS NIET OPVANGEN,  dit ivm de onrust die dit in de kennel geeft.

Voeding


Voeding moet u zelf meenemen.

Het geven van diepvriesvoeding behoort niet tot onze mogelijkheden

Medisch


Een hond met een ongeldige vaccinatie, een zorgelijke conditie of een besmettelijke ziekte kan niet voor een verblijf in pension worden geaccepteerd. U heeft dan geen recht op teruggave van het reserveringsgeld.
De pensionhouder behoudt zich het recht voor geneeskundige hulp in te roepen op kosten van de eigenaar. Als vergoeding (vervoer en tijd) rekenen wij per dierenartsconsult € 15,00. Een eventuele rekening van de dierenarts moet, op de ophaaldag van uw huisdier, aan het dierenpension worden voldaan.
Indien uw hond medicijnen gebruikt, dient u dit aan te geven op het inschrijfformulier. Als dit formulier al in ons bezit is, dient u dit telefonisch of schriftelijk vooraf aan ons kenbaar te maken. 

De hond dient ontwormd te zijn.

Aansprakelijkheid


Dierenpension ”De Viervoeter” is niet aansprakelijk voor zaken als verlies, zwangerschap, ziekte en overlijden van uw hond, of door het toebrengen van letsel door een andere hond.

Brengen en ophalen van uw hond


Bij het brengen blijft uw hond in de auto (of aangelijnd buiten) totdat u uw hond aan de verzorger kunt overdragen.
Mogelijkheden voor het brengen en ophalen van uw hond in overleg.
De eigenaar verplicht zich op de afgesproken datum de hond op te halen en dit bij verhindering uiterlijk op de afgesproken ophaaldatum voor 12.00 uur te laten weten. Indien uw hond niet binnen 14 dagen na de afgesproken datum is opgehaald, geeft de eigenaar hiermee te kennen dat er van het dier afstand is gedaan. De gemaakte  kosten zijn voor rekening van de eigenaar.


Boeken en annuleren


Bij annulering van de pensionperiode (of een gedeelte hiervan) wordt 25% van de geannuleerde periode in rekening gebracht.

 

   GEEN VERWARMING AANWEZIG.