Info

Ik probeer altijd de honden zoveel mogelijk buiten te laten.

Dat kan op onze omheinde speelplek waar de honden lekker vrij kunnen spelen, of ze kunnen aangelijnd een fijne wandeling met mij maken. Dit is natuurlijk afhankelijk van het weer en van de hond.

Iedere hond die bij mij in de opvang is heeft een eigen kennel. Afmeting binnenkennel voor een grote hond is 2.35m x 1.45m plus buitenkennel van 3.05m x 1.45m. Afmeting binnenkennel voor middenmaat of kleine hond is 1.80m x 1.45m.

Gezien het feit dat de meeste mensen het prettig vinden dat hun hond zijn eigen voer blijft krijgen tijdens het verblijf, werk ik met het systeem dat het eigen voer meegegeven wordt bij het verblijf. Zo krijgt iedere hond zijn eigen vertrouwde voer en de aangegeven hoeveelheid.

Pups vanaf 6/7 maanden kunnen (afhankelijk van de zindelijkheid) hier verblijven. Jongere hondjes in overleg, en NIET in de zomervakantie.

Dagopvang: Naast meerdaagse opvang is het ook mogelijk om uw hond ‘s ochtends te brengen en ’s avonds te halen, bv als u moet werken of een dagje uit gaat.

Openingstijden: We zijn iedere dag geopend van 8.00 tot 21.00, ook op zon- en feestdagen.

Halen en brengen uitsluitend op afspraak.

KERSTVAKANTIE 2013 geopend!!

Speciaal tarief voor 1ste, 2de kerstdag, oudejaarsdag en nieuwjaarsdag : €25 per dag.

De kennels zijn (nog) niet verwarmd. Ik adviseer kleine honden en honden die weinig vacht hebben in de wintermaanden (november t/m februari) niet te brengen.

Info en reserveren kan telefonisch.

Tel: 06-41127741.